Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

3 τρόποι να βελτιώσετε την ημέρα σας



Πιο υγιεινές επιλογές τροφών

Όταν ξεκινάτε την ημέρα σας με άσκηση, έχετε πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσετε πιο υγιεινές επιλογές τροφών μέσα στην ημέρα. Το πρωί συνήθως αναζητάμε πιο ζαχαρούχες, υψηλές σε λιπαρά και υδατάνθρακες τροφές γιατί πιστεύουμε πως αυτές οι τροφές θα μας ξυπνήσουν.

Κάντε μία άσκηση που θα εκτινάξει την ενέργειά σας

Η φυσική εκτίναξη ενέργειας που θα μας προσφέρει η άσκηση το πρωί, μπορεί να μας γλιτώσει από πολλές θερμίδες που δεν χρειαζόμαστε. Πολλοί με τους οποίους μιλάω μου έχουν πει πως συνειδητά επιλέγουν φρέσκα τρόφιμα μετά την άσκηση τους. Ένα πρόγραμμα άσκησης το πρωί που θα ανεβάσει τους παλμούς σας και την κυκλοφορία του αίματος μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο συγκεντρωμένοι και θετικοί.

Νικήστε την κίνηση

Εάν χρησιμοποιείτε τα μέσα μεταφοράς για να πάτε στη δουλειά σας τις ώρες αυξημένης κίνησης, σκεφτείτε τη δυνατότητα να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο κοντά στην εργασία σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο σας πιο αποτελεσματικά αντί να τον σπαταλάτε στην κίνηση. Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να πηγαίνετε νωρίτερα στην εργασία σας και να κάνετε έναν περίπατο.

Είναι κατανοητό πως κατά την περίοδο του καλοκαιριού είναι πολύ πιο εύκολο να εντάξετε στο πρόγραμμά σας την πρωινή άσκηση καθώς έξω έχει πιο πολύ φως. Κατά τους χειμερινούς μήνες, ομολογουμένως η επιλογή, για αυτό το φθινόπωρο είναι μία καλή περίοδος να ξεκινήσετε τη νέα σας αυτή συνήθεια. Εάν κάνετε την πρωινή άσκησή σας συνήθεια τις επόμενες εβδομάδας, μέχρι να έρθει ο χειμώνας δεν θα θέλετε να σταματήσετε.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Συγγραφέας η Samantha Clayton, AFAA, ISSA. Η Samantha είναι η Διευθύντρια Εκπαίδευσης Fitness στη Herbalife
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Αναδημοσίευση άρθρου από το επίσημο site της Herbalife στην Ελλάδα http://www.herbalife.gr/

*Οι δημοσιεύσεις σε αυτή την ιστοσελίδα είναι δικές μου και δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τη θέση, τη στρατηγική και τη γνώμη της Herbalife


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου