Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Herbalife Nutrition

Το Ίδρυμα Herbalife Nutrition Foundation (HNF) της Herbalife είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενισχύεται από την Herbalife Nutrition Ltd., τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της, τους υπαλλήλους της, τους φίλους της και τις οικογένειες τους.

Ιδρύθηκε το 1994 από τον επίσης ιδρυτή της Herbalife, Mark Hughes. Το HNF αποσκοπεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών μέσω της οργάνωσης προγραμμάτων και υποστηρίζοντας μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που προσφέρουν τροφή και φροντίδα σε παιδιά που χρήζουν ανάγκης.


Το 2005, το HNF παρουσίασε με υπερηφάνια το πρόγραμμα Casa Herbalife για να βοηθήσει στην παροχή υγιεινών και θρεπτικών γευμάτων συνάπτοντας συνεργασίες με υφιστάμενα φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Τον ίδιο χρόνο, το πρώτο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Casa Herbalife εγκαινιάστηκε στην Ουγγαρία, ενώ το Casa Νότιας Αφρικής εγκαινιάστηκε το 2006 και το Casa Ζάμπια το 2007.

Σήμερα, πάνω από 171 προγράμματα έχουν ξεκινήσει σε 58 χώρες, στηρίζοντας περισσότερα από 100.000 παιδιά καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων 42 προγραμμάτων στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής &Αφρικής καθώς και τη Ρωσία / Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών.

Στην Ελλάδα, η Herbalife υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS καλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες ενός σπιτιού, ενώ παράλληλα προτρέπει τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της να δραστηριοποιηθούν και οι ίδιοι σε φιλανθρωπικές ενέργειες.


Σε τι διαφέρει το HNF από άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα;

Όταν προσκαλούμε έναν οργανισμό να συμμετάσχει στην οικογένεια της Herbalife, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στήριξη μέχρι να μην υπάρχει πλέον ανάγκη. Δεν παρέχουμε απλά χρηματοδότηση, αλλά ενθαρρύνουμε ολόκληρη την οικογένεια της Herbalife Nutrition να βοηθήσει τη στήριξη των παιδιών στο πλαίσιο των προγραμμάτων Casa Herbalife.

Το 2019, περίπου 1.052.500$ US Dollars διανεμήθηκαν στα προγράμματα Casa Herbalife στην Ευρώπη και τη Ρωσία/ΚΑΚ υπό μορφή επιχορηγήσεων. Μαζί αλλάζουμε τις ζωές χιλιάδων παιδιών που το έχουν ανάγκη.



Παράλληλα με την ανάπτυξη των προγραμμάτων Casa Herbalife σε όλο τον κόσμο, το HNF αρκετά συχνά ανταποκρίνεται σε φυσικές καταστροφές με την διάθεση οικονομικών κονδυλίων, όπως και έκανε στην περίπτωση των θυμάτων από τσουνάμι, σεισμών και τυφώνων.



Επίσης η Herbalife Nutrition παγκοσμίως εφαρμόζει το πρόγραμμα “LIVE GREEN” καταβάλλοντας προσπάθειες ανακύκλωσης στα εταιρικά γραφεία της καθώς και ενεργοποίησης όλων των Συνεργατών της για συμμετοχή σε μεγάλες προσπάθειες αναδάσωσης.

Βασιζόμαστε σε γενναιόδωρους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, υπαλλήλους και φίλους της Herbalife για τη στήριξη του HNF και των προγραμμάτων Casa Herbalife και τη βοήθειά τους για να συγκεντρωθούν κεφάλαια σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Μάθετε περισσότερα για το ιδρυμα και τις δρασεις του καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συμβάλλετε στο έργο του www.herbalifenutritionfoundation.org




*Αναδημοσίευση απο την επίσημη ιστοσελίδα της Herbalife Nutrition στην Ελλάδα

----------------------------------------------------------
*Οι δημοσιεύσεις σε αυτή την ιστοσελίδα είναι δικές μου και δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τη θέση, τη στρατηγική και τη γνώμη της Herbalife Nutrition








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου